Prima pagină » CleanJoy, pastă profilactică pentru periajul profesional. VOCO.

CleanJoy, pastă profilactică pentru periajul profesional. VOCO.

by admin

CleanJoy este o nouă pastă de curăţare şi lustruire folosită pentru periajul profesional şi lustruirea dinţilor, în cadrul tratamentului profilactic. Este utilizată pentru a îndepărta placa bacteriană de consistenţă moale, tartrul, petele extrinseci provocate, de exemplu, de ceai, cafea şi tutun; de asemenea, este indicată în cadrul periajului profesional pentru curăţirea şi lustruirea suprafeţelor dentare şi a restaurărilor.
În plus, CleanJoy este recomandată înaintea aplicării gelului de albit sau după îndepărtarea aparatelor ortodontice. CleanJoy poate fi folosit şi înainte de cimentarea definitivă a unei restaurări indirecte sau pentru îndepărtarea agentului restant de cimentare temporară.
CleanJoy este disponibil cu trei grade diferite de curăţare, corespunzătoare gradului de contaminare, asigurându-se astfel un tratament personalizat. Sistemul de codare pe culori a tuburilor înlătură confuzia:

  • roşu = abraziv / putere mare de curăţare;
  • galben = mediu / putere medie de curăţare;
  • verde = fin / pastă de lustruit.

CleanJoy conţine 700 ppm fluor, ajutând în acest fel la remineralizarea şi creşterea rezistenţei ţesutului dentar dur natural.
CleanJoy este uşor de folosit şi poate fi aplicat cu orice perie tip-cupă disponibilă în comerţ sau cu o perie mică. Cantitatea dorită de pastă este distribuită pe o plăcuţă de mixare, apoi preluată cu un instrument de curăţare şi aplicată pe suprafaţa dintelui de tratat, la o viteză de rotaţie potrivită, folosind o presiune uşoară. În final, zonele curăţate se clătesc cu apă din abundenţă, iar orice exces de material va fi aspirat.
Tratamentul cu pasta de curăţare roşie (abrazivă) sau galbenă (medie) este obligatoriu urmată de o aplicare finală cu pasta de lustruit fină (verde), pentru a netezi suprafeţele curăţate şi pentru a preveni aderenţa unor noi particule. Această procedură este recomandată de asemenea după utilizarea air-flow-ului. Pasta de lustruit oferă suprafeţelor curăţate o strălucire perfectă, estetică.
Producător: VOCO GmbH, PO Box 767, 27457 Cuxhaven, Germania, www.voco.com

Articole Similare