Despre noi

…nu ne culcăm pe lauri, ci continuăm să ne informăm, să fim la zi cu cerinţele colaboratorilor şi ale publicului nostru, să dezvoltăm noi proiecte cu scopul unic de a oferi mijloacele necesare unei educaţii continue performante, pentru binele pacienţilor noştri.”

Prof. Adi A. Garfunkel,
in memoriam

Marea majoritate a articolelor prezintă cazuri clinice rezolvate cu succes, menţinut în timp, dar şi cu eşecuri sau complicaţii, analizate pe larg. Nu lipsesc nici noţiunile fundamentale, de bază care introduc atmosfera educaţiei continue. Revista “Actualităţi Stomatologice” este un mijloc de educaţie continuă; aşa s-a impus în timp, de 20 ani, şi aşa continuăm. Împreună!”

Prof. Univ. Dr. Anca Silvia Dumitriu
Editor Şef “Actualităţi Stomatologice”

Actualităţi Stomatologice – print & digital

sub egida Compendium of Continuing Education in Dentistry (an AEGIS Communications publication).

ACTUALITĂŢI STOMATOLOGICE
este o publicaţie cu profil medical-dentar înfiinţată în 1999 şi distribuită constant şi gratuit unui număr de peste 6.000 practicieni dentari (medici dentişti, tehnicieni dentari, studenţi) din toată țara, de 4 ori/an. Este singura revistă tipărită de profil din România promovată digital către cei peste 8.500 de abonați individual.

_revista tipărită

Înfiinţată în urmă cu aproape 20 ani, Actualităţi Stomatologice a câştigat încrederea publicului de specialitate în timp prin seriozitatea apariţiilor constante trimestriale dar şi prin conţinutul actualizat, cu aplicabilitate în practica curentă.

Revista prezintă un concept unic de jurnal medical-dentar, prin forma de prezentare şi structurarea conţinutului în rubrici bine definite, cu articole practice, documentate şi actualizate la practicile moderne mondiale: continuing education, case reports, practical applications, essentials, literature reviews, business of dentistry, special reports, cases sharing, products in practice.

Board-ul editorial reuneşte personalităţi ale medicinei dentare româneşti alături de un colectiv din elita stomatologică internaţională (SUA, Franţa, Anglia, Germania, Israel).

Actualităţi Stomatologice este editată sub egida uneia dintre cele mai importante publicaţii de specialitate americane, cu o tradiţie de peste 40 ani: “COMPENDIUM of Continuing Education in Dentistry” (publicaţie AEGIS Communications).

Aflată în topul publicaţiilor de specialitate, Actualităţi Stomatologice este singura revistă PARTENER MEDIA PRINCIPAL la DENTA – expoziţie internaţională de medicină şi tehnică dentară, liderul manifestărilor de profil din România.

Se distribuie din 1999, cu regularitate, prin serviciile poştale unui număr de peste 6.000 practicieni dentari (medici dentişti, tehnicieni dentari, studenţi) din toată ţara, ABSOLUT GRATUIT! De asemenea, şi studenţii anilor clinici ai facultăţilor de profil din toată ţara beneficiază de accesul gratuit la noutăţile medicale dentare expuse în paginile revistei.

Poate fi vizualizată şi online, pe site-ul revistei.

În 2019: sunt programate 4 ediţii TIPĂRITE, datele de apariţie fiind adaptate evenimentelor stomatologice româneşti şi corespund lunilor MARTIE, MAI, SEPTEMBRIE şi NOIEMBRIE.

_dentalnews.ro

dentalnews.ro este platforma noastră digitală activă de comunicare și știință în domeniul stomatologic ce completează marca Actualități Stomatologice din 2007.

Noi articole aparţinând tuturor domeniilor stomatologice (de interes pentru practicienii generalişti şi pentru medicii specialişti) sunt postate pe site.

Conceperea unui plan de tratament corect şi adecvat cazului clinic de rezolvat, raportări şi studii de caz, mese rotunde pe teme actuale, prezentări de materiale şi instrumentar, tehnici şi metode moderne, abordări ale pacienţilor complecşi din punct de vedere medical, interpretări ale diferitelor valori paraclinice şi corespondentul clinic al acestora sunt doar câteva dintre subiectele propuse în articolele disponibile online, pe site-ul revistei.

_newsletter electronic

LIVE NEWS by Actualităţi Stomatologice este mijlocul nostru de comunicare cu publicul de specialitate, fiind inaugurat în 2011 şi distribuit gratuit, cu regularitate, pe baza abonamentului de pe site-ul revistei (peste 8.500 abonați).

Cu o concepţie grafică de excelenţă, scopul acestui newsletter este de a promova cele două formate ale revistei, tipărit şi digital, dar şi noutăţile şi temele interesante din lumea medicinei dentare româneşti şi internaţionale: evenimente, congrese, cursuri, noi produse, oferte deosebite, descoperiri, oportunitaţi de afaceri şi liberă practică.

Actualităţ­i Stomatologice, LIVE by Actualităţ­i Stomatologice şi LIVE NEWS sunt mărci înregistrate DENTAL NEWS.