Fiecare picătură este un câştig

Futurabond® M+ fiecare picătură este un câştig

Adezivul universal mono-component în flacon

RAPID ŞI UNIVERSAL

Futurabond M+ este multi-talentul adezivilor. Adezivul universal în flacon punctează cu „plusul” de conţinut, cu „plusul” de siguranţă şi cu „plusul” de capacitate. Succesorul adezivului Futurabond M, utilizat cu succes de peste cinci ani în cabinete, oferă utilizatorului soluţii flexibile pentru fiecare situaţie în care este necesară adeziunea.

TEHNOLOGIE NOUĂ

Aceasta este aplicată, pe de o parte, pentru tehnica de demineralizare: fie că e vorba de demineralizare totală, selectivă sau autogravare, medicul dentist este liber să aleagă tehnica de demineralizare adecvată în funcţie de indicaţie sau de preferinţa personală a acestuia.
Datorită unei noi tehnologii cu monomeri, este exclusă gravarea excesivă a dentinei, prevenindu-se astfel sensibilitatea postoperatorie.

SIGURANŢĂ ŞI FLEXIBILITATE

Pe de altă parte, Futurabond M+ este mult mai flexibil decât adezivii convenţionali în flacon, şi în ceea ce priveşte spectrul de utilizare: acesta poate fi utilizat cu încredere, nu doar la restaurări directe şi indirecte, ci asigură şi o legătură adezivă sigură cu o varietate de materiale, cum ar fi metalele, oxidul de zirconiu şi de aluminiu, precum şi cu ceramica de silicat – fără primer suplimentar.

În combinaţie cu Futurabond M+ DCA, activatorul pentru priză duală, adezivul este perfect compatibil cu toate materialele compozite autopolimerizabile şi cu priză duală pe bază de metacrilaţi.

Producător: VOCO GmbH, PO Box 767, 27457 Cuxhaven, Germania, www.voco.com
Contact presă: Dr. Olaf Krems, VOCO GmbH – Public Relations
Tel: +49 (0) 4721 719-187, E-mail: o.krems@voco.de

VOCO în România:
Nord: Mirela Cristina Deva · 0722 536 134
Est: Mihaela Cristina Foca · 0754 883 751
Sud: Dr. Gabriel Ciochinda · 0732 3322 20
Vest: Otilia Chirica · 0745 3120 00

written by

The author didn‘t add any Information to his profile yet.

Comments are closed.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!