Grandio®SO de la VOCO

Grandio®SO, material compozit pentru cele mai înalte standarde

 

Grandio®SO, material compozit pentru restaurări în zonele anterioare şi posterioare, nano hibrid, universal pentru toate clasele de cavităţi ce satisface cele mai înalte cerinţe ale restaurărilor. Grandio®SO este indicat pentru restaurările cavităţilor de clasa I-V, reconstrucţia dinţilor din zona anterioară ce prezintă traume, fixarea şi imobilizarea dinţilor ce prezintă mobilitate, corecţii de formă şi nuanţă pentru a îmbunătăţi aspectul estetic, reconstituiri de bonturi pentru coroane, şi fabricarea incrustaţiilor de tip inlay din material compozit.

Grandio®SO – compozitul cu nuanţa cea mai apropiată de dintele natural

Grandio®SO iese în evidenţă datorită proprietăţilor sale deosebite şi, la scară globală, este materialul cel mai similar cu nuanţa dintelui natural în suma parametrilor săi fizici. Acest nou material compozit oferă restaurări la fel de durabile cât şi estetice, datorită conţinutului foarte ridicat al matricei de umplere (89 w/w%) şi o contracţie mică (1,61%), rezistenţă mare la compresiune şi flexiune (439 MPa şi 187 MPa, respectiv), modulul de elasticitate (16,65 GPa) şi comportamentul de expansiune termică (α = 27,3 x [10-6 x K-1), similar ca şi duritate cu dentina, duritate foarte mare a suprafeţei (210,9 MHV), abraziune scăzută (18 µm, ACTA cu 200.000 de cicluri), precum şi un echilibru optim între translucenţă şi opacitate. Grandio®SO se lustruieşte foarte bine, şi datorită rezistenţei mărite la abraziune restaurarea rămâne permanent lucioasă. 16 nuanţe diferite, inclusiv noile nuanţe de GA3.25 şi GA5, ce acoperă întregul spectru de nuanţe relevant pentru medicul dentist.

Aplicare facilă

În acelaşi timp, Grandio®SO convinge prin proprietăţile sale şi o aplicare facilă. Datorită consistenţei sale bune, acest material este uşor modelabil şi nu are tendinţa de a se lipi de instrument. În plus, Grandio®SO combină proprietăţi de modelare pe un timp excepţional de îndelungat la lumina ambientală cu un timp foarte scurt de priză în timpul polimerizării . Este posibil de a polimeriza fiabil materialul în 10 secunde pe strat de 2mm. Grandio®SO este disponibil şi în seringi uşor de folosit precum şi în capsule deosebit de economice.

Producător: VOCO GmbH, P.O. Box 767, 27457 Cuxhaven, Germania, www.voco.com, info@voco.com
Contact presă: Dr. Olaf Krems, VOCO GmbH – Public Relations
Tel: +49 (0) 4721 719-187, E-mail: o.krems@voco.de

VOCO în România:
Nord: Mirela Cristina Deva · 0722 536 134
Est: Mihaela Cristina Foca · 0754 883 751
Sud: Dr. Gabriel Ciochinda · 0732 3322 20
Vest: Otilia Chirica · 0745 3120 00

written by

The author didn‘t add any Information to his profile yet.

Comments are closed.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!