Trăiește și muncește lângă Munchen – cea mai populară regiune de vacanță a Germaniei.

Clinica SmileforYou Orthodontic Surgery din Germania caută medic ortodont care să se alăture echipei cabinetului din Bavaria de Nord, lângă Munchen. Clinica este recunoscută pe plan naţional pentru tratamentele state-of-the-art şi modalităţile inovative ortodontice pe care le practică, dar şi pentru calitatea deosebită a îngrijirii pacienţilor.

Este o oportunitate excelentă pentru un medic ortodont talentat, cu cel puţin 1 an de experienţă profesională. Candidatul trebuie să cunoască foarte bine limba germană (minim certificat Goethe B2) şi să fie dispus să locuiască în Germania. Pentru candidatul potrivit, aceasta este o oportunitate minunată de a se alătura unei echipe internaţionale, tinere şi prietenoase – cu potenţial de integrare într-o afacere aflată în continuă creştere.

Se oferă un salariu peste medie, program de lucru flexibil şi sesiuni de pregătire comprehensivă; în plus, ajutor pentru găsirea unei locuinţe şi asistenţă pentru diferite formalităţi care se impun. De asemenea, sunt acoperite şi toate costurile de avion.

 

Pentru mai multe informaţii: Marianne Caputto, Practice Manager + 49(0)7161-964620. Trimiteţi CV-ul pe adresa de e-mail m.caputo@dr.widu.de

SmileforYou, Dr. Ulrich-Weg 1, 85435 Erding.
www.smileforyou.de

pfadDr.widu_Stellenanzeige_ru_140x105

written by

The author didn‘t add any Information to his profile yet.

Comments are closed.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!